Материнство

Олена Ашмарина народила двійню

Минулого літа колишня учасниця Олена Ашмарина поділилася несподіваною новиною про чергову вагітність. Дівчина була неймовірно щаслива, що доля подарувала їй можливість стати мамою втретє, але засмучував той факт, що батько її малюка категорично відмовився і від неї самої, і від майбутньої дитини. Трохи пізніше з’ясувалося, що Ашмарина чекає двійню, і цей факт ще більше надихнув Олену, яка стала працювати в два рази більше, адже вона завжди хотіла дати своїм дітям все тільки найкраще, пише сайт Дом 2однако виносити двійню не так вже й легко, адже вже з перших термінів вагітності колишня учасниця знемагала від токсикозу, а ситуація погіршувалася ще й тим, що її почали відверто труїти в мережі через те, що чергових дітей вона залишила без батька, так як абсолютно не вміє розбиратися в чоловіках.

Кілька разів за всю вагітність Ашмарину госпіталізували, а останні тижні року, що минає вона провела в лікарні, де лікарі намагалися відтягнути день пологів, щоб малятка підросли і зміцніли. Олена зізналася, що дуже боїться передчасних пологів, адже в такому випадку її новонароджені діти опиняться в реанімації. У підсумку все обійшлося, майбутня мати дуже уважно слухала рекомендації лікарів, практично не вставала з ліжка, що допомогло маляткам набратися сил перш, ніж вони з’явилися на світ.
Кілька годин тому колишня учасниця повідомила, що її дочки народилися сильними і здоровими, проте виписка відбудеться трохи пізніше, адже лікарі хочуть поспостерігати за дівчатками і матір’ю ще кілька днів. Ми вітаємо Олену і її сім’ю з настільки знаменною подією і приєднуємося до всіх теплих слів, які прозвучали сьогодні на адресу новоспеченої матусі і її крихт. Оцініть пост і підпишіться на Каналдругіе наші статті: Ольга Рапунцель і Олександра чорно хочуть повторити успіх Ірини Агібаловойольга Бузова проведе відпустку поруч з колишнім мужеміван Охлобистін став новим власником шоу ” Бородіна проти Бузової»