Автор: BB 
Не треба бути обов'язково юристом, щоб скористатися гуглом
Звичайно, проблем з доступом до інформації у нас нема, але чомусь лікарі та юристи без роботи не сидять,як і інші фахівці, бо мати доступ до безмежжя інформації це одне, а от вміти інтерпретувати чи розібратися, це інше. І ваші посилання це яскравий приклад чого.
Перше посилання, цікава консультація про те як може відбуватися відключення споживача від теплопостачання за федеральним законом Російської федерації та пари постанов уряду Москви. Пролистав і забув, мене федеральне законодавство РФ не цікавить.
Друге посилання, ситуація по Луганську, коли у них не укладені договори з комунальним постачальником, юрист радить на самовільне відключення, що суперечить низці НПА, і судовій практиці, яку ж сам наводить, тобто до нашої ситуації ніяк.
Третє посилання. Там кажуть , що кажу і я , у розрізі будинку так, як всі зберуться можуть, за останнім законом була цифра 50%, індивідуально нереально і там наводять чого.
Ну і розділ "Пакет документів" я не знайшов, але то і не важливо, я можу і сам розказати який примірний пакет документів треба, але то як наприклад по землі, всі кияни мають гарантоване Конституцією та Земельним кодексом право на сотки нашої рідної київської землі, і якщо хтось питає "чи це реально, бо не виходить" відсилати до пакету документів це таке щось, бо зібрати пакет документів не проблема, але у селі у області дадуть землю, а в Києві нереально, хіба що пільговикам чи у індивідуальному порядку за дуже гарні очі зеленого кольору.
Знову таки, написано не в порядку суперечок, ми тут всі сусіди, хто там юрист хто там ні, то діло друге, є конкретне питання, я свою думку висловив, раніше не можна було, інформації як прямо зараз я не володію, чи щось змінилося у цьому плані, ну у новому законі про ЖКГ кажуть що вже не весь будинок, а 50% квартир достатньо , але я і цього не розумію до кінця, питання є і вони конкретни, тому якщо хтось може поділитися реальним досвідом по місту Києву, своїм чи описаним кимось чи фаховою консультацією з урахуванням останніх змін та конкретними нормами і бажано не федеральних законів чи постанов уряду Москви :) то це всім нам буде цікаво.
А консультацій старих, неактульних і нежиттєздатних мільйон, це я і не заперечую, але нам потрібні гарні, по суті та актульні і по нашому випадку - 1 квартира з 200 вирішила відключитися від тепломережі будинку
Отредактировано пользователем 5 июня 2018 г. 16:08:42(UTC)
| Причина: Не указана