Жизнь в Лико-граде
»
Главная
»
Наши Дети
»
Шукаю сусідку, аби можна було залишити дитину при потребі
 Статус: Активный Сосед
Киев
Сказал(а) «Спасибо»: 2 раз Поблагодарили: 80 раз в 45 постах
|
Доброго дня. Нещодавно змушена була піти на співбесіду з дитиною))). Не мала з ким залишити, чоловік поїхав у відрядження у інше місто. Може хтось також стикається з такою проблемою? Можемо виручати один одного. Із задоволенням посидимо/пограємося чи погуляємо з вашою дитиною. Можу також оплачувати ваші послуги за декілька годин роботи нянею. Дитині 2 роки, живемо на Ломоносова, 50/2.
|
|
|
|
Kiev
Сказал(а) «Спасибо»: 165 раз Поблагодарили: 91 раз в 54 постах
|
...як я вас розумію... Ви не шукали, часом, няню?
|
|
|
|

Статус: Инвестор
Сказал(а) «Спасибо»: 26 раз Поблагодарили: 21 раз в 15 постах
|
Автор: Валена  Доброго дня. Нещодавно змушена була піти на співбесіду з дитиною))). Не мала з ким залишити, чоловік поїхав у відрядження у інше місто. Може хтось також стикається з такою проблемою? Можемо виручати один одного. Із задоволенням посидимо/пограємося чи погуляємо з вашою дитиною. Можу також оплачувати ваші послуги за декілька годин роботи нянею. Дитині 2 роки, живемо на Ломоносова, 50/2. Давайте дружити. Ми сусіди на Мейтуса 4. Дитині теж 2 )
|
|
|
|
Киев
|
Автор: mahda  ...як я вас розумію... Ви не шукали, часом, няню? Не шукала поки. Але якщо трапиться гарна робота, то доведеться пошукати.
|
|
|
|
Киев
|
Автор: kary  Давайте дружити. Ми сусіди на Мейтуса 4. Дитині теж 2 )
Давайте))). Мій тел. 096 458 15 дві дев"ятки. Звертайтеся, не соромтеся
|
|
|
|
Киев
|
якщо хтось користувався послугами няні почасово - також напишіть і дайте контакти.
|
|
|
|
Киев
Сказала «Спасибо»: 45 раз Поблагодарили: 10 раз в 8 постах
|
Автор: Валена  Може хтось також стикається з такою проблемою? Можемо виручати один одного. Із задоволенням посидимо/пограємося чи погуляємо з вашою дитиною. + 1. Моєму карапузу також 2. Поки-що на літо забрали батьки в село. А раніше таким методом також пробували підміняти з сусідкою одна одну. Так її 2-річний малюк без мами в нашій квартирі не хотів залишатися(( Зате у себе вдома грався спокійно. Ви вже експерементували таким чином? Як Ваша дитина реагує на відсутність мами?)
|
|
|
|
Киев
|
Автор: Katty  + 1. Моєму карапузу також 2. Поки-що на літо забрали батьки в село. А раніше таким методом також пробували підміняти з сусідкою одна одну. Так її 2-річний малюк без мами в нашій квартирі не хотів залишатися(( Зате у себе вдома грався спокійно. Ви вже експерементували таким чином? Як Ваша дитина реагує на відсутність мами?)
Ну з бабусею і з моєю сестрою залишається без проблем. Головне щоб були іграшки. Із чужими людьми залишала 2 рази на 10 хв. максимум. А ще він може зайти в магазин або щось цікаве побачити і сказати мені " йди" щоб я його залишила і не заважала роздивлятися))
|
|
|
|
Киев
Сказала «Спасибо»: 45 раз Поблагодарили: 10 раз в 8 постах
|
Що ж, самостійний малюк  . Тоді можна й пробувати залишати з чужими тьотями)
|
|
|
|

Статус: Интересующийся
Киев
|
Долучаюсь до теми. Дитині 2 роки. З радістю зможемо посидіти з другом або подружкою. Мешкаємо на ЛОмоносова 48а.
|
|
|
|

Статус: Сосед
Kiev
Сказал(а) «Спасибо»: 2 раз Поблагодарили: 2 раз в 2 постах
|
Нам тоже 2,4. Жених :). Всегда рады новым друзьям и помощи. Тоже бывали случаи, когда на пару часов нужно, а не с кем. Да и не все няни захотят работать с плавающим графиком по пару раз в неделю. Хотя... В любом случае звоните, пишите в вайбер... Если просто погулять на улочке даже вместе или детке чтобы не скучно было, всегда рады 068 3730732 Аня. Не стесняйтесь. Мы из Симоненка 5а Отредактировано пользователем 22 июля 2016 г. 0:04:26(UTC)
| Причина: Не указана
|
|
|
|

Статус: Интересующийся
Украина
|
Доброго дня! можу порадити няню яка працювала в мене , відповідальна дівчина, 23 роки, живе на Ломоносова. ось її тел.050-997-54-36
|
|
|
|

Статус: Сосед
Киев
Сказал(а) «Спасибо»: 93 раз Поблагодарили: 37 раз в 15 постах
|
Добрый день! Если нужна помощь в качестве няни иногда - я могу помочь и погулять с крохами и со старшими, если наше время совпадет. Утром завожу детей в сад и школу, после есть время свободное. Живу на Ломоносова 50\2. Звоните 0676615120 Евгения ( инструктор по грудничковому плаванию, педагог, мама двоих детей)
|
|
|
|
Жизнь в Лико-граде
»
Главная
»
Наши Дети
»
Шукаю сусідку, аби можна було залишити дитину при потребі